Ainekset
1 kaali
1 ananas
1 rkl savupaprikamaustetta
1 sipuli
1 lime
Maustaminen
Oliiviöljy
Hunaja
Mustapippuri
Suola
- Valmistele grilli suoralle grillimenetelmälle.
- Kuori ananas ja leikkaa kanta pois.
- Leikkaa ananas viipaleiksi.
- Leikkaa kaali pituussuunnassa neljään osaan.
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuori chili ja pilko se hienoksi.
- Hienonna korianteri karkeasti.
- Voitele ananasviipaleet hunajalla, mausta suolalla ja paprikalla.
- Grillaa noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne saavat hieman väriä.
- Leikkaa viipaleet ja laita kulhoon.
- Lorauta vartaiden päälle hieman oliiviöljyä ja grillaa, kunnes ne saa hieman väriä.
- Sekoita keskenään ananas, chili, korianteri, salottisipuli, limen kuori, limen mehu ja oliiviöljy.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Jaa kaali neljälle lautaselle ja lisää kastike.
- Lorauta pinnalle hieman oliiviöljyä.
Annokset
4
Valmistelut
10 min
Ruoanlaitto
10 min
Grilli menetelmä
Suora
Vaikeus
Hellpo
Vahvuus
Medium
Seuraa meitä saadaksesi lisää inspiraatiota