Grillattu kaali

Lämmöllä ja makeudella!

Voidaan tarjoilla alkupalana tai lisukkeena.

Ainekset
1 kaali
1 ananas
1 rkl savupaprikamaustetta
1 sipuli
1 lime

Maustaminen
Oliiviöljy
Hunaja
Mustapippuri
Suola

  • Valmistele grilli suoralle grillimenetelmälle.
  • Kuori ananas ja leikkaa kanta pois.
  • Leikkaa ananas viipaleiksi.
  • Leikkaa kaali pituussuunnassa neljään osaan.
  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuori chili ja pilko se hienoksi.
  • Hienonna korianteri karkeasti.
  • Voitele ananasviipaleet hunajalla, mausta suolalla ja paprikalla.
  • Grillaa noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne saavat hieman väriä.
  • Leikkaa viipaleet ja laita kulhoon.
  • Lorauta vartaiden päälle hieman oliiviöljyä ja grillaa, kunnes ne saa hieman väriä.
  • Sekoita keskenään ananas, chili, korianteri, salottisipuli, limen kuori, limen mehu ja oliiviöljy.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Jaa kaali neljälle lautaselle ja lisää kastike.
  • Lorauta pinnalle hieman oliiviöljyä.

Annokset

4

Valmistelut

10 min

Ruoanlaitto

10 min

Grilli menetelmä

Suora

Vaikeus

Hellpo

Vahvuus

Medium
Seuraa meitä saadaksesi lisää inspiraatiota
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.