Ainekset
8 punaista paprikaa
8 siivua pekonia
Mozzarella
Tabasco Sriracha
lehtipersiljaa
- Valmistele grilli suoralle grillaukselle.
- Huuhtele paprika ja leikkaa kanta pois.
- Tee viilto pituussuunnassa, mutta älä kokonaan.
- Kaavi siemenet pois teelusikalla.
- Täytä mozzarella ja kääri sitten pala pekonia paprikan ympärille.
- Hienonna tuoreita persiljanlehtiä koristeeksi tarjoilun yhteydessä.
- Keitä kunnes pekoniviipaleet saavat kauniin värin ja juusto sulaa.
- Tarjoile leikkuulaudalla ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa ja Tabasco Srirachaa.
- Täydellinen välipalaksi tai lisävarusteeksi.
Vinkkejä
- Sekoita täyte suosikkijuustosi ja crème fraichen kanssa.
- Jos haluat hieman enemmän lämpöä chiliin, on hyvä käyttää jalapeñoa tai muuta pitkulaista chiliä.
Annokset
4
Valmistelut
15 min
Ruoanlaitto
10 min
Grilli menetelmä
Suora
Vaikeus
Helppo
Vahvuus
Medium
Seuraa meitä saadaksesi lisää inspiraatiota