Chili-pekoni poppersit

Chili, pekoni ja juusto ovat kolme herkullista makuyhdistelmää.

Ainekset
8 punaista paprikaa
8 siivua pekonia
Mozzarella
Tabasco Sriracha
lehtipersiljaa

  • Valmistele grilli suoralle grillaukselle.
  • Huuhtele paprika ja leikkaa kanta pois.
  • Tee viilto pituussuunnassa, mutta älä kokonaan.
  • Kaavi siemenet pois teelusikalla.
  • Täytä mozzarella ja kääri sitten pala pekonia paprikan ympärille.
  • Hienonna tuoreita persiljanlehtiä koristeeksi tarjoilun yhteydessä.
  • Keitä kunnes pekoniviipaleet saavat kauniin värin ja juusto sulaa.
  • Tarjoile leikkuulaudalla ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa ja Tabasco Srirachaa.
  • Täydellinen välipalaksi tai lisävarusteeksi.

Vinkkejä

  • Sekoita täyte suosikkijuustosi ja crème fraichen kanssa.
  • Jos haluat hieman enemmän lämpöä chiliin, on hyvä käyttää jalapeñoa tai muuta pitkulaista chiliä.

Annokset

4

Valmistelut

15 min

Ruoanlaitto

10 min

Grilli menetelmä

Suora

Vaikeus

Helppo

Vahvuus

Medium
Seuraa meitä saadaksesi lisää inspiraatiota
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.