Tulinen vihreä coleslaw
Herkullinen muunnelma coleslawista!
Coleslaw-salaattia voi muunnella monella eri tavalla ja tämän reseptin teemana on tulisuus ja raikas vihreä väri.
Ainekset
400 g kaali
1 st jalapeño
persiljaa, koristeluun
chilihiutaleet, koristeluun
Kastike
2 dl Crème fraiche
2 rkl majoneesi
1 kpl avokado
3 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl basilika, ruukku
1 kpl korianteri, ruukku
1 kpl persilja, ruukku
1 kpl lime, mehu ja kuori raastettuna
Suolaa
- Irrota tuoreista yrteistä muutama lehti koristeeksi.
- Hienonna yrtit karkeaksi.
- Kuori valkosipuli ja avokado.
- Käytä kuorta ja kuori limetin uloin kuori pois.
- Leikkaa lime puoliksi ja purista mehu pieneen kulhoon.
- Leikkaa kaali suupalan kokoisiksi paloiksi.
- Leikkaa jalapeno ohuiksi viipaleiksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset blenderissä.
- Maista seosta ja lisää suolaa oman maun mukaan.
- Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa (säästä yrtit ja chili koristeluun).
- Levitä lautaselle ja päälle tuoreita yrttejä, jalapeñoa ja chilihiutaleita.VINKKI!
- Täydellinen tapa käyttää ruokakomerossa ja jääkaapissa olevaa ruokaa on valmistaa coleslaw kotona olevista aineksista.
Annokset
4
Valmistelut
6 min
Ruoanlaitto
2 h
Grilli menetelmä
Vaikeus
Helppo
Vahvuus
Medium
Seuraa meitä saadaksesi lisää inspiraatiota