Tulinen vihreä coleslaw

Herkullinen muunnelma coleslawista!

Coleslaw-salaattia voi muunnella monella eri tavalla ja tämän reseptin teemana on tulisuus ja raikas vihreä väri.

Ainekset 
400 g kaali
1 st jalapeño
persiljaa, koristeluun
chilihiutaleet, koristeluun

Kastike
2 dl Crème fraiche
2 rkl majoneesi
1 kpl avokado
3 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl basilika, ruukku
1 kpl korianteri, ruukku
1 kpl persilja, ruukku
1 kpl lime, mehu ja kuori raastettuna
Suolaa

  • Irrota tuoreista yrteistä muutama lehti koristeeksi.
  • Hienonna yrtit karkeaksi.
  • Kuori valkosipuli ja avokado.
  • Käytä kuorta ja kuori limetin uloin kuori pois.
  • Leikkaa lime puoliksi ja purista mehu pieneen kulhoon.
  • Leikkaa kaali suupalan kokoisiksi paloiksi.
  • Leikkaa jalapeno ohuiksi viipaleiksi.
  • Sekoita kastikkeen ainekset blenderissä.
  • Maista seosta ja lisää suolaa oman maun mukaan.
  • Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa (säästä yrtit ja chili koristeluun).
  • Levitä lautaselle ja päälle tuoreita yrttejä, jalapeñoa ja chilihiutaleita.VINKKI!
  • Täydellinen tapa käyttää ruokakomerossa ja jääkaapissa olevaa ruokaa on valmistaa coleslaw kotona olevista aineksista.

Annokset

4

Valmistelut

6 min

Ruoanlaitto

2 h

Grilli menetelmä

Vaikeus

Helppo

Vahvuus

Medium
Seuraa meitä saadaksesi lisää inspiraatiota
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.